Півзахисник збірної України та київського «Динамо» Микола Шапаренко практично повністю відновився від травм, які заважали йому демонструвати найкращу гру у першій половині сезону. Тренерський штаб команди поступово підпускає футболіста до основного складу.

Влітку Шапаренко може змінити клуб, якщо зможе уникнути нових травм, повідомляє портал Новини.LIVE з посиланням на YouTube-канал журналіста та коментатора Віктора Вацка.

Контракт Миколи Шапаренка з «Динамо» діє до літа 2025 року. Український футболіст уже міг би виступати у закордонній команді, але ці перспективи зіпсували декілька травм, які надовго вибили 25-річного хавбека з основного складу «біло-синіх».

Що чекає на Шапаренка в «Динамо»

Віктор Вацко нагадує, що до розриву хрестоподібних зв’язок коліна Микола Шапаренко був однією з головних трансферних цілей для закордонних клубів. Молодий футболіст мав перспективи продовжити кар’єру в сильній європейській команді. Але тяжке пошкодження надовго вибило його з ладу.

«На зборах у Туреччині він працює, як божевільний. І в тренажерному залі, і на полі, і на тренуваннях набирає форму. За контрольними іграми, як і «Динамо» загалом — не вражає. Було помітно, що ноги важкі, і моментами Микола уникає фізичного контакту із суперником, береже себе. Це не критика, з погляду психології все нормально. Шапаренко необхідно пройти через це», — розповів Віктор Вацко.

Журналіст не сумнівається, що Шапаренко зуміє проявити себе на другому зборі команди й повернеться до основного складу «Динамо». Він все ще є талановитим футболістом, який може привернути до себе увагу топклубів.