Біатлоніст збірної України Артем Прима пропустить гонку переслідування на чемпіонаті світу. Про це повідомив головний тренер української чоловічої збірної Юрай Санітра.

Збірна України з біатлону взяла участь у першій чоловічій гонці чемпіонату світу — чоловічому спринті. Найкращий результат показав Дмитро Підручний, який посів 21-ше місце.

Крім Підручного, за підсумками спринту до гонки переслідування відібралися ще два українці. Антон Дудченко з чистою стрільбою посів 39-те місце, а Артем Прима з трьома колами штрафу — 60-те.

Попри таке представництво, Юрай Санітра повідомив, що Артем Прима не бігтиме гонку переслідування. У персьюті візьмуть участь Дмитро Підручний та Антон Дудченко.

Гонка переслідування на чемпіонаті світу з біатлону відбудеться сьогодні, 11 лютого (початок — о 18:05 за київським часом). Відставання у персьюті формується за підсумками спринту.

Після персьюту наступний старт за участі чоловіків на чемпіонаті світу пройде у середу, 14 лютого, індивідуальна гонка на 20 км. До кінця ЧС загалом відбудуться ще п’ять чоловічих стартів.

Повний розклад змагань на чемпіонаті світу з біатлону-2024 у Нове-Мєсто доступний за цим посиланням.