Один із лідерів турнірної таблиці української Прем’єр-ліги «Дніпро-1» залишився одразу без декількох гравців. Склад команди зазнав змін через ракетні атаки росіян.

Футболісти «Дніпра-1» відмовилися повертатися до України, повідомляє портал Новини.LIVE з посиланням на офіційний сайт клубу.

Щонайменше троє гравців «Дніпра-1» відмовилися продовжувати кар’єру в українському клубі. Легіонери Гільєрме Варжао, Вітінья та Маркос Андре готові перейти до інших команд.

Причина відмови гравців повертатися до Дніпра

У ніч з 12 на 13 лютого Україна зазнала чергового обстрілу російських окупантів. Того вечора більшість дронів «Шахед» було направлено на Дніпропетровську область. Сили ППО протягом кількох годин збивали ворожі літальні апарати, і жителі міста чудово чули звуки пострілів та вибухів.

Інцидент налякав трьох легіонерів «Дніпра-1», які відмовилися повертатися до України. На думку гравців, їм не гарантовано безпеки. Ймовірно, Юрію Максимову доведеться обійтися без послуг 19-річного Вітіньї, який виступає за «Дніпро-1» на правах оренди, а також без 20-річного Андре та його ровесника Варжао.

Однак не виключено, що легіонери просто знайшли привід, щоб залишити «Дніпро-1». З чуток, у команді давно виникли проблеми із виплатою зарплат.