Напередодні збірна Франції перемогла Чилі з рахунком 3:2 у товариському матчі. Журналіст Ромен Моліна розповів, що деякі гравці занадто голосно святкували цю перемогу.

Минулий збір виявився не найкращим для команди Дідьє Дешама. Спочатку віце-чемпіонам світу довелося визнати перевагу німців, яким вони програли 0:2.

Франції тоді вдалося домогтися перемоги над Чилі. Однак результат 3:2 не можна було вважати демонстрацією сили французів.

Ромен Моліна розповів, що три французькі гравці влаштували вечірку після останнього матчу. Це сталося в ніч із вівторка на середу в готелі Sofitel у Марселі. Гравці вживали алкоголь і азот, також відомий як звеселяючий газ, який використовується як наркотик.

Відомий журналіст підкреслив, що інші гості скаржилися на шум і поведінку гравців та їхніх гостей. Близько 6:00 ранку в готель прибула поліція і спробувала навести порядок.

Моліна не уточнив, які представники Франції були причетні до цієї справи. Санті Ауна з сайту Footmercato і Джамель, який веде профіль, відомий інформацією про ПСЖ, лише зазначили, що Кіліан Мбаппе, Рандаль Коло Муані, Уоррен Заїр-Емері, Лукас Ернандес, Усман Дембеле і Маркус Тюрам точно не брали участі в цій вечірці.

На майбутньому чемпіонаті Європи Франція виступить у групі D. Команда Дешама зустрінеться з Австрією, Нідерландами та Польщею.