Багаторазовий представник збірної Англії з регбі Філ Вікері відчуває величезні фінансові труднощі. У результаті компанія, що належить 48-річному гравцеві, оголосила про банкрутство. Зі свого боку, сам спортсмен повинен віддати дуже великі суми грошей, повідомляє SportNews.

Філ Вікері протягом багатьох років був сильною стороною збірної Англії з регбі. Він провів 73 матчі за національну команду і був її капітаном. Він пішов зі спорту 2010 року.

У 2015 році знаменитий гравець був відзначений Прем’єр-лігою. За свої заслуги його було введено в Зал слави ліги.

Після завершення кар’єри Вікері відкрив кілька бізнесів. 48-річний спортсмен займався консалтингом, який з часом став приносити йому великі збитки, що змусило його вжити конкретних заходів.

Кілька тижнів тому англієць залишив посаду генерального директора своєї компанії Killock Limited. У січні він відмовився від місця в радах директорів Raging Bull Group Limited і Creed Food Service Limited.

Величезні борги перед кількома компаніями призвели до того, що Вікері оголосив себе банкрутом. Daily Mail повідомляє, що колишній регбіст заборгував понад 150 000 фунтів стерлінгів.

Не виключено, що справу багаторазового представника збірної Англії буде передано до суду. Це пов’язано з тим, що компанії, які працюють із 48-річним гравцем, вимагають повернення невиплачених грошей.