У неділю, 31 березня, київське Динамо розгромило полтавську Ворсклу (5:1) у матчі 22-го туру чемпіонату України. Після перемоги головний тренер біло-синіх Олександр Шовковський відзначив складність у підготовки команди до поєдинку після міжнародних матчів збірних.

«Що стосується матчу… Ми розуміли, що після повернення футболістів із збірних матчі завжди складаються непросто. Складна дорога, логістика, емоції, які пережили футболісти національної збірної, молодіжна та юнацька збірні також зіграли на високому рівні».

Шовковський заявив, що сьогодні його команді, попри розгромний рахунок, не вистачало сил та емоцій.

«Багато було витрачено сил, емоцій, яких, можливо, сьогодні не вистачало, але ми налаштовували команду і я вдячний хлопцям, що вони з розумінням підійшли до цього матчу, і незважаючи на те, що було складно, вони виконали той план на гру, який був у нас».

Також головний тренер Динамо зізнався, що не вважає рахунок 5:1 на користь його підопічних логічним відображення подій на полі.

«Якщо говорити безпосередньо про гру, то рахунок не відображає подій на полі. Об’єктивно кажучи. Просто реалізація сьогодні була на високому рівні. Мали ще шостий забивати, але натомість пропустили контратаку й дозволили супернику забити», – наводить слова Шовковського офіційний сайт Динамо.