Російський боксер Сергій Ковальов (35-4-1, 29 КО) стане одним із учасників грандіозного шоу 18 травня, головною подією якого стане протистояння Олександра Усика (21-0, 14 КО) та Тайсона Ф’юрі. 40-річний уродженець Копєйська, який вже довгий час проживає в США, уперше виступить на ринзі за два роки.

Про це стало відомо після того, як організатори вечора боксу в аравійському Ер-Ріяді підтвердили повний розклад шоу. Ковальов виступить в одному з розігрівальних боїв, а його суперником стане представник Швеції Робін Сірван Сафар (16-0, 12 КО).

Колвальов вирішив змінити вагову категорію з напівважкою, де ставав триразовим чемпіоном світу, на важку. У травні-2022 він дебютував у новому для себе дивізіоні та завдав першої поразки в кар’єрі болгарину Тервелу Пулєву (19-1, 14 КО), перемігши одноголосним рішенням суддів.

Варто зазначити, що Сергій після повномасштабного вторгнення росії до України виступив за мир у нашій країні, проте не засудив агресію своєї країни. Він ставав дворазовим чемпіоном світу серед військовослужбовців, захищаючи кольори офіційного клубу зс рф – цска.

На шоу Усик – Ф'юрі відбудеться повернення російського ексчемпіона світу, який боксував за ЗС РФ