Форвард збірної України Артем Довбик може піти з «Жирони» лише через рік після трансферу до іспанської команди. У послугах гравця зацікавлені багато європейських клубів.

Перший тренер українця Олексій Блоха назвав команду, в якій бомбардира хоче бачити його власний батько, повідомляє «Український футбол».

У сезоні 2023/2024 Артем Довбик забив 16 голів та зробив п’ять результативних передач. Українець уже вписав своє ім’я в історію «Жирони» та всієї Ла-Ліги. Він продовжує боротися за титул найрезультативнішого нападника в іспанській першості.

Трансфер Довбика до «МЮ»

Колишній тренер форварда Олексій Блоха вважає, що фактурний футболіст готовий перейти до одного з топклубів Європи. За словами наставника, батько Артема мріє, щоб його син спробував сили в англійському «Манчестер Юнайтед».

«Особисто мені не подобається стиль гри «червоних дияволів». Він занадто жорсткий. Довбику більше підходить футбол «Манчестер Сіті», хоча буде складно конкурувати з Ерлінгом Голанном. Проте Андрію Луніну вдалося виграти конкуренцію в «Реалі», так що все можливо», — пояснив тренер.