Колишній захисник Ліверпуля Фабіу Ауреліу отримав важку травму у благодійному матчі, в якому легенди Ліверпуля грали проти легенд Аякса.

44-річний гравець повернувся на Енфілд, щоб знову зіграти разом із такими гравцями, як Стівен Джеррард і Дірк Кейт. Спочатку Аякс вів гру з рахунком 2:0, але Ліверпулю все ж вдалося відігратися завдяки голам Фернандо Торреса, Джибріля Сіссе, Набіля Ель-Жара та Грегорі Віньяла і в результаті перемогти з рахунком 2:4.

Наприкінці матчу Ауреліу був змушений вимушено покинути поле. Його терміново доставили до лікарні, де в ході обстеження у гравця виявили п’ять тріщин у ребрах і пробиту легеню. Такі серйозні травми Фабіу отримав коли намагався запобігти голу одного із гравців Аяса Кікі Мусампа.

«Я просто намагався заблокувати його удар, і він у підсумку вдарив мене коліном», — сказав Ауреліу The Athletic.

Схоже що так зване «прокляття» Ліверпуля про травми цього сезону стосується також і благодійних матчів! Фабіу приєднався до списку гравців «червоних», які зазнали невдачі цього сезону. Вболівальники Ліверпуля бажають йому скорішого одужання і сподіваються, що він зможе взяти участь у наступному матчі легенд.