Не дивлячись на те, що команда українця Олександра Зінченка на початку матчу проти Баварії вела у рахунку, у підсумку Арсенал не зміг втримати перевагу і завершив матч нічиєю.

На післяматчевій пресконференції головний тренер Арсенала Мікель Артета назвав втрачений шанс Бена Уайта критичним, який, на його думку, у висновку коштував команді перемоги у цьому надважливому матчі.

«Я вважаю, що ми дуже добре почали гру, ми домінували, ми грали на половині поля суперника, ми набрали імпульсу, забили перший гол. І тоді настав цей критичний момент, коли Бен Уайт випереджає Нойєра, щоб зробити рахунок 2:0, але в результаті упускає цей шанс», — сказав іспанець.

Артета також розкритикував оборону Арсенала, але в той самий час похвалив своїх гравців за те, що вони змогли відігратися після відставання, з яким йшли на перерву. Пізніше тренер також додав, що це велике змагання і кожен намагається продемонструвати свою найкращу гру, аби в результаті перемогти. Важко створювати моменти проти команд такого рівня як Баварія, але Арсенал зумів продемонструвати свою холоднокровність і забити декілька голів.

Зазначимо, що матч-відповідь Арсенала проти Баварії відбудеться 17 квітня, о 22:00 за київським часом, на стадіоні Альянц Арена.