Молодий нападник віденської Аустрії Мухарем Хускович став жертвою нападу в центрі міста. Футболіста вдарили біля банкомату, звідки він одразу ж був змушений вирушити до найближчої лікарні.

Скандальна ситуація сталася в центрі Відня в понеділок. За інформацією kleinezeitung.at, був побитий футболіст місцевої Аустрії Мухарем Хускович.

Інцидент стався у вечірні години біля одного з банкоматів, коли 21-річний гравець знімав гроші. Потім до нього підійшов чоловік, який раптово напав на нього.

Нападник кілька разів ударив представника австрійської молоді по обличчю. Потім він зник із місця події, залишивши на вулиці закривавленого Хусковича. Унаслідок події гравець віденської команди зазнав численних переломів. Зокрема, його ніс був пошкоджений у кількох місцях.

Гравця багаторазового чемпіона Австрії доправили до лікарні. Повідомлення про це також підтвердив його клуб. Незважаючи на серйозні пошкодження обличчя, лікарі вирішили, що операція не буде потрібна.

«Хускович проходив лікування в спеціалізованій лікарні під керівництвом Маркуса Хофбауера. У нього було діагностовано множинні переломи носової кістки», – повідомляється в прес-релізі на офіційному сайті клубу.

Однак є багато підстав вважати, що травма носа не завадить 21-річному футболістові зіграти в наступному матчі чемпіонату Австрії. Очікується, що Хускович буде в складі команди на зустріч із Вольфсбергером.