Воротар Парі Сен-Жермен Серхіо Ріко отримав дозвіл на повернення у футбол через 11 місяців після шокуючої аварії, яка загрожувала його життю.

30-річний іспанець потрапив під колеса воза з мулами та конем на своїй батьківщині 28 травня 2023 року. Колишня зірка Севільї повернувся до Андалусії, щоб відвідати Ель Росіо, але залишився з серйозними травмами голови та шиї.

Сім’я Ріко заявила під час інциденту:

«Серхіо Ріко поїхав зі Страсбурга до Малаги, а звідти в Ель Росіо з дозволу клубу після того, як ПСЖ виграв Лігу 1. Трохи більше ніж через півтори години після того, як він провів час з родиною та друзями, він прямував на Папську Месу біля каплиці, коли на нього наїхав візок з мулом і конем, що втік».

Ріко перебував у комі 26 днів, а ще 36 днів провів у реанімації, де йому зробили операцію, щоб усунути травми та пошкодження, яких він зазнав. Його виписали з реанімації в липні 2023 року, а через місяць — з лікарні.

Ріко, який востаннє зіграв змагальний матч під час оренди в Мальорці в травні 2022 року, пройшов низку тестів з лікарями ПСЖ. Він також пройшов обстеження в Севільї та у Французькій федерації футболу (ФФФ), і було дано зелене світло для повернення до тренувань без необхідності носіння захисного головного убору.