Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич поділився очікуваннями щодо виступів збірної України у фінальній частині Євро-2024, повідомляє SportNews.

Цього літа національна збірна України візьме участь у фінальній частині Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва зіграють в групі E з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Маркевич оптимістично налаштований щодо перспектив збірної України на турнірі.

«У нас підібрався дуже сильний колектив, хоча «синьо-жовті» змусили нас понервувати під час матчів плей-оф кваліфікації чемпіонату Європи. Але головне, що було здобуто позитивний результат.

Звичайно, на підопічних Сергія Реброва тиснув психологічний тягар, а в такому футболісти не завжди можуть продемонструвати всі свої найкращі якості, попри це, команда впоралася з хвилюванням.

Вважаю, що у фінальній частині Євро «синьо-жовті» покажуть зовсім інший футбол, якісніший. Вважаю, що вболівальники збірної України мають право розраховувати як мінімум на чвертьфінал.

Думаю, і з Бельгією можна тягатись. Там нічого страшного немає. Як я вже сказав, із групи ми повинні виходити», — заявив Маркевич сайту Zbirna.com.