Головний тренер «Бенфіки» Рогер Шмідт назвав причини, через які виставив резервний склад на матч чемпіонату Португалії з футболу. Голкіпер збірної України Анатолій Трубін також провів гру на лаві запасних.

У Трубіна в португальській команді знову з’явилася конкуренція, повідомляє Mais Futebol.

У матчі 29 туру чемпіонату Португалії з футболу «Бенфіка» приймала «Морейренсе». Головний тренер «орлів» Рогер Шмідт залишив у запасі майже половину футболістів основної команди, включаючи Анатолія Трубіна. Натомість на поле вийшли резервісти. «Бенфіка» впевнено обіграла шосту команду чемпіонату з рахунком 3:0.

Чому Трубін залишився в запасі

Воротар збірної України є основним голкіпером португальської команди з початку цього сезону. Він уже пів року стабільно виходив на поле у стартовому складі «орлів». Проте останні невдачі «Бенфіки» змусили тренера команди застосувати активну ротацію складу.

«Орли» вилетіли з Кубка Португалії та поступилися «Спортингу» у ключовому матчі чемпіонату країни. Після складного поєдинку 1/4 Ліги Європи з «Марселем» Рогер Шмідт вирішив надати відпочинок лідерам команди.

Наставник «Бенфіки» пояснив це тим, що майже не змінював складу «орлів» в останніх матчах. Він вирішив надати резервістам можливість проявити себе. Шмідт задоволений результатом цього експерименту. Не виключено, що Трубіну та деяким гравцям «Бенфіки» доведеться знову доводити право на місце в основному складі.

У четвер, 18 квітня, португальці зіграють на виїзді матч у відповідь з «Марселем». А в понеділок, 22 квітня, на них чекає поєдинок національної першості з «Фаренсе».