Півзахисник донецького «Шахтаря» Георгій Судаков готується до трансферу до іншого клубу. Футболіст збірної України з великою ймовірністю гратиме в чемпіонаті Англії.

За Судакова боротимуться деякі відомі клуби, повідомляє Daily Mail.

«Шахтар» майже не мав шансів зберегти 21-річного лідера команди. Під час літнього міжсезоння «гірники» отримуватимуть пропозиції щодо трансферу Георгія Судакова. Найбільшу активність виявлять клуби з англійської Прем’єр-ліги.

Куди може перейти Судаков

Італійські «Ювентус» та «Наполі» досі фігурують у списку клубів, які боротимуться за підписання українського півзахисника. Проте вони з’явилися серйозні конкуренти.

Йдеться про представників англійської Прем’єр-ліги. Останнім часом місцеві журналісти почали часто писати про інтерес до Судакова з боку «Арсеналу» та «Ньюкасла». Стверджується, що представники цих клубів вивчають записи із грою Георгія.

«Шахтар» не хоче відпускати гравця дешевше, ніж за 80 млн євро. Однак в Англії пишуть, що донецькому клубу буде запропоновано близько 60 млн, але як одноразову виплату, а не кілька траншів протягом найближчих років.

У сезоні 2023/2024 Судаков зіграв за «Шахтар» 31 матч у всіх турнірах. Він забив 8 голів і зробив 2 результативні передачі.