«Челсі» може залишитися без єврокубків наступного сезону. Це призведе до кризи в клубі й може ознаменуватися зміною головного тренера.

Маурісіо Почеттіно не гарантують роботу з «Челсі» наступного сезону, повідомляє Daily Mail.

Лондонський «Челсі» досі не втратив математичних шансів пробитися до єврокубків за підсумками цього сезону. Якщо «синім» все ж таки не вдасться вирішити це завдання, то в команді можуть замінити головного тренера.

Хто очолить «Челсі»

Контракт Маурісіо Почеттіно з клубом розрахований до літа 2025 року. Керівництво «синіх» уже провело попередні переговори із кандидатами на посаду головного тренера. Фаворитом на цю посаду є Зінедін Зідан. Невідомо, що французький фахівець відповів «Челсі», проте факт переговорів підтверджують англійські журналісти.

Раніше Зідан вже відмовлявся від повернення до мадридського «Реала», а також від роботи у французькому «ПСЖ» та німецькій «Баварії». Зінедін чекає на пропозиції від збірної Франції, з якою продовжує працювати Дідьє Дешам.

Цікаво, що два роки тому Зідана сватали на заміну Почеттіно у «ПСЖ».

«Челсі» не програвав уже три матчі поспіль. «Синім» цього сезону залишилося зіграти з «Ноттінгем Форест», «Брайтоном» та «Борнмутом».