Головний тренер київського «Динамо» Олександр Шовковський поділився думками щодо скандального моменту в нещодавньому матчі проти донецького «Шахтаря», пише SportNews.

Головним моментом матчу «Шахтар» — «Динамо» (1:0) став пенальті, який забив Георгій Судаков у першому таймі. Тим не менш, виникли питання щодо правильності призначення пенальті через падіння Віталія Буяльського за кілька миттєвостей до гри рукою Костянтина Вівчаренка.

Згодом Шовковський дав свою оцінку цьому епізоду.

«Не знаю, вгадав я чи ні, але результату, на жаль, немає, тому можна сказати, що не вгадав. Але не було б пенальті чи поставили би штрафний на Буяльському, можливо, була б інша гра. При цьому ми розуміли, що «Шахтар» – хороша команда, грає в атакувальний футбол, і нам треба готуватися грати не лише вперед, але й вибудовувати свою гру в обороні.

Прикро програвати саме такі матчі, де доля зустрічі вирішується завдяки пенальті, до того ж сумнівного. Було кілька суперечливих моментів, той же фол на Буяльському, але маємо те що маємо. На жаль, ми не дорахувалися багатьох очок у першій частині чемпіонату», — заявив Шовковський.