Італійський біатлоніст Томмазо Джакомель порівняв норвезького спортсмена Йоханнеса Бьо із сербським тенісистом Новаком Джоковичем, а також розповів, над чим йому необхідно попрацювати, щоб ставати кращим.

«Йоханнес Бьо володіє безмежним талантом. Він — гонщик «Астон Мартін», а я все ще 500-ий, різницю на трасі видно. Але він, як і всі інші норвежці, старший за мене, і у мене ще багато часу, щоб надолужити згаяне.

Йоханнес Бьо сьогодні — це те, чим був Джокович останні роки: найсильніший, гравець, якого всі хочуть перемогти, причина підвищувати рівень і тренуватися ще більше. Сьогодні деякі з них досягли його рівня, зокрема завдяки його віку.

Я вважаю, що потрібно працювати над нижньою частиною тіла. Фізично у мене немає такого співвідношення потужності і ваги, як у Йоганнеса Бьо або інших спортсменів, яким я поступаюся кількома сантиметрами зросту, але я можу і повинен удосконалюватися, зокрема і насамперед на підйомах. Цього сезону я погано стріляв, відсотки не завжди були моїми: загалом, мені є над чим працювати», — цитує Томмазо видання Fondo Italia.