Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський підбив підсумки сезону і поділився планами Динамо на міжсезоння.

«Усіх вітаю із завершенням чемпіонату, він був непростий. Якщо підбивати підсумки нашого вступу, то весняну частину ми провели на хорошому рівні, з 16 матчів (якщо не брати чотири поєдинки, які відбулися під моїм керівництвом восени), ми виграли 13 поєдинків, в одному поступилися та два зіграли унічию. Вважаю, що це достатньо непоганий результат. Безумовно, будемо намагатися вигравати кожен матч, на це я завжди налаштовую своїх гравців.

Попередні плани на міжсезоння вже є, можуть бути зміни, але поки що гравцям, які будуть залучені у товариському турнірі олімпійської збірної у Марселі, ми дамо трохи відпочити. Команда планує зібратися 23 червня, потім хлопці, які будуть доступні та готові до тренувального процесу, пройдуть медобстеження.

Бажаємо успішного виступу нашій національній збірній, подивимося, коли вона закінчить виступи на чемпіонаті Європи, щоб розуміти, скільки відпочинку дати гравцям, які залучені у її лавах та на турнірі у Марселі, про який я вже сказав. У нас попереду ще Олімпіада і багато гравців є кандидатами в Олімпійську збірну. Тож буде непросто.

Приблизно 7-го липня у нас запланований виїзд на збір до Австрії, де, окрім тренувального процесу, проведемо контрольні матчі. А з Австрії думаю, поїдемо на кваліфікаційні матчі Ліги чемпіонів», — зазначив Шовковський.