Боксерський поєдинок між Джейком Полом і Майком Тайсоном був відкладений після того, як кілька днів тому у Тайсона виникли певні проблеми зі здоров’ям.

Новина була підтверджена промоутерською компанією Most Valuable Promotions, а Пол також написав у Твіттері, що він «убитий горем», але все ще готовий битися з Тайсоном, коли той буде здоровий.

За словами Раяна Гласспігеля і Метта Ехальта з New York Post, у 57-річного Тайсона виникли проблеми з виразкою, через яку він відчував нудоту і запаморочення під час польоту з Маямі до Лос-Анджелеса.

«Я хочу подякувати своїм шанувальникам по всьому світу за підтримку і розуміння в цей період. На жаль, через загострення моєї виразки мій лікар порадив мені скоротити тренування на кілька тижнів, щоб відпочити і відновитися», – сказав Тайсон.
Бій мав відбутися 20 липня на стадіоні AT&T, а нова дата бою буде оголошена в п’ятницю, 7 червня.

57-річний Тайсон — колишній чемпіон світу. За свою професійну кар’єру з 1985 року по 2005 рік на його рахунку було 50 перемог і 6 поразок, і він повернувся на ринг 2020 року, коли його бій проти іншої легенди, Роя Джонса, було оголошено нічиєю після восьми раундів.

27-річний Пол прославився як ютубер, а з 2020 року бере участь у професійних боксерських боях. У десяти матчах він здобув дев’ять перемог, а єдиної поразки йому завдав Томмі Ф’юрі.