У планах у гравця футбольного клубу «Торпедо» (Перша ліга росії з футболу) Руслана Червякова відмовитись від українського паспорта та натомість отримати російський.

Українець Руслан Червяков, який пов’язав себе з російським футболом, готовий змінити громадянство заради розвитку своєї професійної кар’єри у футбольному чемпіонаті росії. І це після того, як росія розв’язала війну в Україні і регулярно обстрілює місто, в якому він народився.

Президент ФК «Торпедо» (Москва) Олександр Волнушкін заявляє, що молодий український футболіст, якому 19 років, може стати громадянином Росії. У клубі працюють над тим, щоб Червяков зміг отримати громадянство росії, а також спортивне громадянство цієї країни. Це два різні види громадянства. Він не впевнений, що до завершення поточного сезону їм вдасться це зробити, а це може позначитися на роботі Руслана в команді.

Додамо, що Руслан Черв’яков був народжений у Дніпрі. У рамках українського футболу він виступав за такі футбольні клуби як «Дніпро», «Шахтар» та «Інгульець». Після того, як в Україні розпочалася повномасштабна війна з російськими окупантами, він виїхав з країни і виїхав до Португалії. Там він встиг пограти у складі молодіжки «Жив Вісенте», після чого поїхав до країни-агресорів, де почав співпрацювати з «Торпедо».

У чинному сезоні він зіграв у 8 іграх у чемпіонаті росії, в яких записав на себе 1 забитий м’яч та 1 результативну передачу.