Колишній захисник «Динамо», а нині боєць Нацгвардії Владислав Ващук поділився думками щодо фіналу плей-оф відбору на Євро-2024 між збірними України та Ісландії. Про це пише SportNews.

У вівторок збірні України та Ісландії проведуть між собою фінальний матч плей-оф відбору на Євро-2024. Гра відбудеться на «Тарчинський Арені» у Вроцлаві о 21:45 за київським часом.

Напередодні Ващук поділився своїми очікуваннями від поєдинку.

«Проти Ісландії буде дуже важка гра. Максимально. Я вже до цього готовий. Не тішу себе ілюзіями, що переможемо легко, на класі. Майже впевнений, що вони, ісландці, гратимуть від оборони і головне, щоб українці у захисті Ісландії не зав’язли, зуміли його пройти, пробити цей частокіл ніг. Чимало може бути боротьби на другому поверсі, бо це один зі шляхів подолання ешелонованого захисну.

Україні дуже важливо тримати протягом гри темп, не просідати. У грі проти Боснії і Герцеговини, особливо в першому таймі, наші часто глибоко сідали, давали грати опонентам, не зустрічали їх в центрі. Зрештою і гол пропустили, бо дали багато простору Амару Дедичу, який прострілив, а Микола Матвієнко зрізав у свої ворота. Сподіваюсь, що Сергій Ребров провів серйозну роботу над помилками і вказав деяким гравцям на їх помилки», — заявив Ващук «Українському футболу».