Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від фіналу плей-оф відбору на Євро-2024 між збірними України та Ісландії. Про це пише SportNews.

У вівторок збірні України та Ісландії проведуть між собою фінальний матч плей-оф відбору на Євро-2024. Гра відбудеться на «Тарчинський Арені» у Вроцлаві о 21:45 за київським часом.

Напередодні Вернидуб розповів про свої очікування від гри.

«Треба, щоби вони цього (тиску — прим.) не відчували, а виходили і грали. Сергій Станіславович (Ребров — прим.) зробить все правильно, щоби гравці добре зіграли. Треба зіграти в той футбол, який дасть нам змогу пройти збірну Ісландії.

Чи вдасться зіграти першим номером? Мені тяжко сказати. Думаю, що зможемо. У кваліфікації до Євро було дуже багато непоганих матчів. Є хлопці, які грають у топ-5 чемпіонатах, тому їм немає за що хвилюватися. Вони мають необхідні навички футболіста, які грають в хороших лігах. Думаю, що все буде добре. В нас молода команда. Що стосується фізичного стану — тут теж все нормально.

Я прогнозів не даю. Хочу, щоби наша збірна виграла. А прогнозів не даю. Цим хай займаються експерти та аналітики», — заявив Ребров виданню NV.