Український журналіст Ігор Циганик відреагував на чутки про інтерес іспанського «Бетіса» до нападника київського «Динамо» Владислава Ваната, повідомляє SportNews.

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Ванат потрапив у сферу інтересів «Бетіса». Згодом Циганик підтвердив, що не лише цей клуб Ла Ліги цікавиться форвардом.

«Ванатом цікавиться не тільки Бетіс, ним цікавиться півіспанського чемпіонату. Дуже хорошу рекламу зробили Довбик і Циганков наших українських футболістів для чемпіонату Іспанії.

Виявляється, що наші футболісти можуть приїжджати і бути одразу конкурентними на рівні Ла Ліги. І звичайно, що починають дивитися.

Я знаю, що Вівчаренком цікавилися і Бражком, пів-«Шахтаря» хотіли іспанські клуби. Просто вони не мають таких великих грошей. Вони мають 4-5 мільйонів. Але продати футболіста за 5 мільйонів, щоби вони потім продали його за 30. А чи ти купиш потім за ці 5 мільйонів такого футболіста? Є питання.

Цікавитися можна Ванатом, але «Бетіс» немає можливості заплатити адекватні гроші», — заявив журналіст в ефірі програми «Циганик LIVE».