Легендарний футболіст та тренер київського «Динамо» Йожеф Сабо закликав наставника збірної України Сергія Реброва не випускати на фінал плей-оф відбору Євро-2024 з Ісландією Олександра Зінченка. Він висловив думку про те, що гравець «Арсеналу» непереконливо виглядав у поєдинку проти Боснії.

Про це Сабо заявив в інтерв’ю порталу sport-express.ua. Колишній тренер збірної України зазначив, що на неготовність Зінченка до вирішальних матчів кваліфікації до ЧЄ вплинула травма футболіста, через що він пропустив місяць, після чого зіграв за свій клуб лише 26 хвилин.

«Зінченко через травму пропустив шість ігор за Арсенал. Можливо, Ребров помилився, випустивши його проти Боснії, сподіваючись, що він стане сполучною ланкою. Зінченка в жодному разі не потрібно випускати завтра, треба його поберегти, ісландці ще ті костоломи. Замість нього можна випустити Шапаренка або Малиновського, але це вирішувати Реброву. Сподіваюся, що повністю відновиться Циганков. Нам обов’язково потрібен гравець, який вміє обводити і не боїться грати один в один», – сказав Сабо.

Нагадаємо, що зустріч України та Ісландії 26 березня, в якій буде розіграно путівку на Євро-2024, прийме стадіон «Тарчинські Арена» у Вроцлаві. Початок гри – о 21:45 за київським часом.

Команди зустрічалися чотири рази. В активі суперників з однієї перемоги ще дві зустрічі принесли нічию.